Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

«Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού

Βοηθός και συμπαραστάτης στους οικονομικά ασθενέστερους αδελφούς μας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της, ανακουφίζοντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη τις 22 ενορίες της  Ιεράς Μητροπόλεως, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ομίλου «Σκλαβενίτης», της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd), του κ. Πάνου Μπαμπάμτση και της Aegean Baltik Bank προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της, των 2 Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, των 3 Παιδικών Σταθμών, των 8 Ενοριακών Εστιών Αγάπης, των 2 Κοινωνικών Παντοπωλείων και του Κέντρου Ιματισμού «ο Χιτών» που διαθέτει στην περιφέρειά της, εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες των ενδεών αδελφών μας, στηρίζοντας απόρους, ανέργους, μαθητές, φοιτητές και ηλικιωμένους, ενώ διανέμει καθημερινά πάνω από 1.500 μερίδες φαγητού και περιθάλπει περισσότερες από 700 οικογένειες, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024