Φοβερές εικόνες εν μέσω lockdown εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Εθνικού με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του έκτου ομίλου της Γ Εθνικής.
Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (25/4) με πλήθος κόσμου να σπεύδει να το παρακολουθήσει ξεχνώντας πως η χώρα βρίσκεται σε lockdown.
Συγκεκριμένα ο χώρος έξω από τα κάγκελα του γηπέδου γέμισε από κόσμο που, με δεκάδες οπαδούς να συνωστίζονται, αδιαφορώντας για μέτρα κατά του κοροναϊού, με μερικούς μάλιστα να μην φορούν ούτε καν μάσκα, με την αστυνομία να μην εμφανίζεται ποτέ για να επιβάλλει την τάξη.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση ανάμεσα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης και τον σύλλογο του Πειραιά έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του