Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τα τρία «διαμαντάκια» που ανέβασε στην πρώτη ομάδα ο Μαρτίνς (vid)

Ολυμπιακός: Τα τρία «διαμαντάκια» που ανέβασε στην πρώτη ομάδα ο Μαρτίνς (vid)

Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες από την Κ19 που έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (28/4, 19:00), αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματάει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες από την ομάδα Νέων. Ο Πορτογάλος «τσεκάρει» συχνά πυκνά τα ταλέντα που βρίσκονται στην Κ19 και τους δίνει την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τα μεγάλα αστέρια των Πειραιωτών.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών την Δευτέρα (26/4) ανέβασε στην πρώτη ομάδα τρεις παίκτες από την Κ19, όπως είχε κάνει και στα τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για τους Μαυρουδή, Τσέλιο και Κίτσο, οι οποίοι άφησαν τους συμπαίκτες του στην ομάδα Νέων και προπονήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ποια είναι τα τρία «διαμαντάκια» που ανέβασε ο Πέδρο Μαρτίνς; Ο Αναστάσιος Τσέλιος παίζει ως 10άρι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στα δύο άκρα, αγωνιζόμενος ως εξτρέμ. Ο 18χρονος φέτος έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με την Κ19 και έχει απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Τσέλιος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 82’ στη θέση του Μασούρα.

Ο νεαρός άσος είναι ο καλύτερος παίκτης της Κ19 του Ολυμπιακού και όσοι τον έχουν δει να παίζει μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και το ταλέντο του. Οι Πειραιώτες μάλιστα τον είχαν κλέψει μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος τον είχε αποθεώσει και τον είχε χαρακτηρίσει ως wonderkid. Ο Δικέφαλος είχε επενδύσει στο ταλέντο του, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον «κλέψει» και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πολύ στο ταλέντο του 18χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο δεύτερος που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα είναι ο Παύλος Μαυρουδής. Ο 20χρονος (12/01/2001) αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Φέτος, έχει 6 συμμετοχές με την Κ19. Τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια.

Είναι επίσης ένας παίκτης στον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς, ο οποίος τον είχε ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τον Μάρτιο, όταν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Μαζί με τους Τσέλιο και Μαυρουδή ανέβηκε και ο 18χρονος (31/03/2003) εξτρέμ, Φώτης Κίτσος. Ενας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους παίκτες της ομάδων Νέων των Πειραιωτών. O νεαρός άσος ανέβηκε πέρσι στην Κ19 από την Κ17 και φέτος έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ. Παίζει κυρίως ως εξτρέμ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ-χαφ.

Αναμφίβολα πρόκειται για τρεις παίκτες, με πολύ μεγάλες δυνατότητες, που έχουν όλα τα φόντα για να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο. Τρεις παίκτες τους οποίους πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και το δείχνει έμπρακτα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024