Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρβάκειος: Η κίνηση στην αγορά και το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού

Βαρβάκειος: Η κίνηση στην αγορά και το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Ανδρέας Νιώτης, για την κίνηση αυτές τις ημέρες, ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων, αλλά και αν υπάρχει επάρκεια στην αγορά

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Ανδρέας Νιώτης, για την κίνηση αυτές τις ημέρες, ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων, αλλά και αν υπάρχει επάρκεια στην αγορά.

«Το Πάσχα αυτό πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι τιμές σήμερα σταθεροποιήθηκαν. Το Σάββατο κατέβηκε πολύς κόσμος και είμαστε αισιόδοξοι. Επάρκεια φαίνεται να υπάρχει. Ο κόσμος παίρνει αρνί, κατσίκι, αλλά όποιος έρχεται εδώ συνήθως ψωνίζει όλα τα κρέατα του μήνα» είπε ο κ. Νιώτης.

«Ο μεγάλος όγκος με αρνιά και κατσίκια ξεκινάει από σήμερα. Ξεκινήσαμε να παραλαμβάνουμε. Οι τιμές ξεκινούν από 6,90 το κιλό. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και εισαγωγές» συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Νιώτης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες να επισκεφθούν οι πολίτες τη Βαρβάκειο αγορά, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος μπορεί να πάει στα mall αλλά δεν μπορεί να πάει στη Βαρβάκειο να ψωνίσει τις καθημερινές. Το λέμε από την Τσικνοπέμπτη αυτό. Αλλά δεν μας ακούει κανείς. Το θεωρώ άδικο».

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024