
Γώγος: Μόλις 5% όσων νοσηλεύονται με κοροναϊό έχουν εμβολιαστεί
Παράλληλα, χαρακτήρισε δύσκολο το να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορούσε να «καταστραφεί ο κορωνοιός»
Μόλις το 5% όσων νοσηλεύονται για κοροναϊό, έχουν εμβολιαστεί δήλωσε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, απευθύνοντας έκκληση σε όλους να πάνε να κάνουν το εμβόλιο και εκδηλώνοντας την έκλπηξή του για το γεγονός ότι πολλοί ηλικιωμένοι δεν το έχουν κάνει ακόμη.
«Πραγματικά κάνω έκκληση να πάνε όλοι να εμβολιαστούν. Είναι πολύ σημαντικός ο εμβολιασμός» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι.
Ο κ. Γώγος ανέφερε επίσης ότι είναι σίγουρο πως όσοι εμβολιάστηκαν ήδη θα εμβολιαστούν ξανά εντούτοις παραμένει άγνωστο το πότε.
Παράλληλα, χαρακτήρισε δύσκολο το να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορούσε να «καταστραφεί ο κορωνοιός».
«Πάρα πολλές φορές στην συγκεκριμένη πανδημία, οι προβλέψεις δεν έπεσαν μέσα» επεσήμανε.
Σε κάθε περίπτωση τόνισε πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον, καθώς έχουμε δύο πάρα πολύ ισχυρά όπλα, το εμβόλιο και τα δεδομένα, τόσο από την Ελλάδα όσο κι από άλλα μέρη του κόσμου, για το τι συμβαίνει όταν εμβολιαζόμαστε.
- Ιράν: Τουλάχιστον 5 πλοία πέρασαν σε ένα 24ωρο από τα Στενά του Ορμούζ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν

