Εκδόθηκε σήμερα, με εξπρές διαδικασίες η προσωρινή απόφαση για την αφαίρεση της επιμέλειας και άσκησης γονικής μέριμνας του 2,5 ετών Γιώργου από τον πατέρα του, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον αδερφό της στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου.
Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr μετά από αίτηση που κατέθεσε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στην γιαγιά και τον παππού Αθανασία Μαργαριτέλη και Απόστολο Τσάπα.
Όπως είχε δηλώσει ο παππούς στον ΑΝΤ1, το παιδί δεν ξέρει ακόμα την αλήθεια για τη μητέρα και το θείο του, αφού του έχουν πει ότι λείπουν σε ταξίδι.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα