Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός-σοκ για τον Τζόκοβιτς!

Αποκλεισμός-σοκ για τον Τζόκοβιτς!

Ο Ασλάν Καράτσεφ επικράτησε με 7-5, 4-6, 6-4 του Σέρβου σούπερ σταρ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που γίνεται στο Βελιγράδι.

Εκτός του δικού του τουρνουά, του Serbia Open, πέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο Ασλάν Καράτσεφ και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ρώσος τενίστας, Ασλάν Καράτσεφ επικράτησε με 7-5, 4-6, 6-4 του Σέρβου σούπερ σταρ, μετά από 3 ώρες και 26 λεπτά σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Έτσι, ο Καράτσεφ πήρε… εκδίκηση για την ήττα του στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, από το Νο 1, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο αποκλεισμός αυτός αποτελεί ένα δεύτερο διαδοχικό σοκ για τον «Νόλε» σε τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας, αφού πριν λίγες ημέρες στο Monte Carlo Masters ηττήθηκε από τον Νταν Έβανς, στον 3ο γύρο. Αυτή η εξέλιξη, πάντως είχε αποδειχτεί θετική για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά που εν συνεχεία κατέκτησε το πρώτο τουρνουά Masters στην καριέρα του στο Μονακό.

Ο Καράτσεφ, Νο.28 στην παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του και πρώτο στο χώμα είτε απέναντι στον Ιάπωνα Ντάνιελ Τάρο ή κόντρα στον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι, στο Βελιγράδι.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024