Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Κανονικά το test event της ποδηλασίας

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Κανονικά το test event της ποδηλασίας

Το τρίτο κύμα του κοροναϊού στην Ιαπωνία δεν εμποδίζει τις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα test events ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (23/7-8/8) συνεχίστηκαν με την ποδηλασία, όμως οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του αγώνα έγιναν διαδικτυακά, καθώς η επιδεινούμενη κατάσταση με την πανδημία του κοροναϊού στην Ιαπωνία υποχρεώνει τους διοργανωτές να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους.

Η δοκιμαστική εκδήλωση, που έγινε σήμερα (25/4), ήταν η πρώτη μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων όπου είχε προβλεφθεί να λειτουργήσει η λεγόμενη μεικτή ζώνη, όπου δημοσιογράφοι παίρνουν συνέντευξη από τους αθλητές.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος ιάπωνες ποδηλάτες που αγωνίστηκαν στο ατομικό και ομαδικό σπριντ, στο κεϊρίν, στο omnium και στο madison.

Προκειμένου όμως να προστατευτούν άπαντες από την εξάπλωση του κοροναϊού, επελέγησαν τέσσερις αθλητές, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα και απάντησαν στις ερωτήσεις.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής «Τόκιο 2020», Σέικο Χασιμότο, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν ποδηλάτης, δήλωσε ότι οι διοργανωτές πρέπει να επωφεληθούν από την τεχνολογία εν μέσω της πανδημίας.

«Με τις δοκιμαστικές εκδηλώσεις αυτήν τη φορά, υπάρχουν ξεκάθαρα ζητήματα που έχουν προκύψει. Νομίζω ότι από τώρα θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε αυτά τα ζητήματα ένα προς ένα με μεγάλη προσοχή» σχολίασε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις, καθώς η Ιαπωνία μάχεται με τη σημαντική αύξηση κρουσμάτων, λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή (23/4) κηρύχθηκε τρίτη φορά κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Τόκιο και σε άλλες τρεις περιφέρειες, που θα ισχύσει μέχρι τις 11 Μαΐου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024