Την απίθανη φετινή της πορεία συνέχισε η Σεβίλλη, που κέρδισε με 2-1 τη Γρανάδα και βρίσκεται γερά στο κόλπο του τίτλου. Οι Σεβιγιάνοι ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι κυνικοί, πήραν ωστόσο το τρίποντο και περιμένουν το Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης για να δουν τις πιθανότητες τους για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο και στο -1 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όμως έχει ματς περισσότερο από τους ροχιμπλάνκος.

Όσον αφορά το ματς στο 10ο λεπτό το σουτ του Πάπου Γκόμες πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 11’ ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι από τον Γκοναλόν και ο Ράκιτιτς το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 21’ ο Νάβας σέντραρε από δεξιά και ο Ντε Γιονγκ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 38’ ο Σίλβα έσωσε μετά από σουτ του Πάπου Γκόμες από μακριά.

Η Σεβίλλη πίεσε και στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Πάπου Γκόμες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Οκάμπος με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 55’ το σουτ του Σουάρες κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω ενώ στο 79’ το σουτ του Ράκιτιτς πέρασε ελάχιστα έξω. Το μόνο που κατάφερε η Γρανάδα ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό με το πέναλτι του Σολδάδο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας, Κουντέ, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες (73’ Τόρες), Ράκιτιτς (86’ Γκουντέλι), Σούσο (69’ Χορδάν), Οκάμπος (86’ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (59’ Εν Νεσιρί)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ, Πέρεθ (46’ Κίνι), Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα (71’ Μολίνα), Ερέρα, Γκοναλόν (69’ Μοντόρο), Φουλκιέ, Πουέρτας, Κένεντι (46’ Ματσίς), Σουάρες (68’ Σολδάδο)