Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπνευστείτε από τα ανοιξιάτικα μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Εμπνευστείτε από τα ανοιξιάτικα μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι απίθανες επιλογές της Ηλιάνας για τα άνω άκρα της μας κάνουν να θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα φρέσκο και super stylish κορίτσι που γεμίζει τις οθόνες μας χαμόγελο και χρώμα τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με το μανικιούρ της. Ναι, τον τελευταίο καιρό η Ηλιάνα κάνει κάθε εβδομάδα υπέροχα nail art και μας γεμίζει έμπνευση και για τα δικά μας ραντεβού για μανικιούρ.

Cow Print

Η Ηλιάνα επέλεξε ένα από τα πιο κομψά nail art που μιμείται το μοτίβο από το δέρμα της αγελάδας. Είναι μαυρόασπρο, πάει με όλα και είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψεις και μόνη σου με μία οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι μαλλιών βουτηγμένο σε χρώμα.

Bandana Nails

Είναι ένα σχετικά δύσκολο nail art μα τόσο όμορφο και χαρούμενο. Το σχέδιο μιμείται το print από την μπαντάνα της Ηλιάνας και το χρώμα είναι ένα ζουμερό πορτοκαλί που μάλιστα θα κάνει τα χέρια σου να μοιάζουν πιο μαυρισμένα από ότι είναι.

Money, Money, Money

Η Ηλιάνα επέλεξε ένα gangsta σχέδιο για τα νύχια της και η μανικιουρίστ της ζωγράφισε δολάρια επάνω σε κάθε ένα. Ναι, είναι ένα αρκετά δύσκολο σχέδιο αλλά το χρώμα είναι σούπερ ανοιξιάτικο και μπορείς να το υιοθετήσεις με μερικές πινελιές.

Floral Design

Ένα μαύρο λουλούδι επάνω σε ολόλευκα νύχια είναι ό, τι πρέπει για κάθε εποχή και η επιλογή της Ηλιάνας αποδεικνύεται fashionable αλλά και κλασική. Προτείνουμε να κάνεις το ίδιο και δεν χρειάζεται να ζωγραφίσεις κάτι τόσο περίτεχνο, ένα απλό λουλούδι αρκεί.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024