Την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, έχουν οι καταναλωτές, καθώς ανοιχτά θα είναι σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα.
Ήδη αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν το κέντρο της Αθήνας και ειδικά την Ερμού για τις αγορές του Πάσχα.
Σημειώνεται ότι ανοιχτά είναι και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Το ωράριο λειτουργίας για σήμερα είναι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι η μετάβαση σε σούπερ μάρκετ γίνεται με αποστολή sms στο 13033, σε κοντινή απόσταση από την οικεία του πολίτη (μέχρι δύο χιλιόμετρα σε γειτονικό δήμο), καθώς για τις συγκεκριμένες αγορές δεν επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο.
Το ωράριο τη Μεγάλη Εβδομάδα
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη Μεγάλη Εβδομάδα που ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου έχει ως εξής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.