Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Αττικής : Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα

Περιφέρεια Αττικής : Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα

Έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλα τα σημεία παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων

Η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και η προστασία των καταναλωτών ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας είναι προτεραιότητα, τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή την εντατικοποίηση των ελέγχων από τα αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

«Ζήτησα» επισημαίνει ο ίδιος, «οι έλεγχοι να πραγματοποιούνται με μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα, αλλά και πνεύμα συνεργασίας με τους επαγγελματίες οι οποίοι στην πλειονότητά τους ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και ορθής τιμολόγησης». Ευχαρίστησε τα υπηρεσιακά στελέχη τα οποία, «παρά τις ελλείψεις προσωπικού και εργαλείων», προστατεύουν τους καταναλωτές από τα ακατάλληλα ή αλλοιωμένα τρόφιμα, τονίζοντας ότι αποτελεί χρέος όλων μας «τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας να είμαστε στο πλευρό των πολιτών».

Έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλα τα σημεία παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων, με έμφαση στην εφαρμογή των κανονισμών σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως υπεραγορές τροφίμων, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες, επιχειρήσεις παρασκευής και προσφοράς γεύματος με διανομή κατ’ οίκον ή κατανάλωσης εκτός του καταστήματος, τις υπαίθριες λαϊκές αγορές, οχήματα μεταφοράς τροφίμων και ποτών κ.λπ., επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών π.χ. κομμωτήρια και πτηνοκτηνοτροφικές μονάδες κ.α.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024