Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί ζήτησε «συγγνώμη» από τηλεοπτική εκπομπή;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί ζήτησε «συγγνώμη» από τηλεοπτική εκπομπή;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του κι όποτε ενοχλείται από στάσεις και συμπεριφορές δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του δημόσια

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του κι όποτε ενοχλείται από στάσεις και συμπεριφορές δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του δημόσια.

Αυτό έπραξε και το απόγευμα του Σαββάτου. Με μία ανάρτησή του στο Instagram έδειξε την ενόχλησή του διότι -όπως πιθανότατα του μεταφέρθηκε καθώς ο ίδιος βρίσκεται στο Παρίσι- υπήρξε κάποια γραπτή ανακοίνωση στο Dot μετά την εμφάνισή του σε αυτήν την 17η Απριλίου.

Συγκεκριμένα έγραφε:

«Σε σχέση με την ένδειξη που έγινε στη σημερινή εκπομπή του Dot στον ΣΚΑΪ αντιλαμβάνομαι το καθεστώς λογοκρισίας που επιβάλλεται από συγκεκριμένα πρόσωπα και σε αυτό το ακριβώς καθεστώς υποχώρησε το Dot.

Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιο τεκμήριο αθωότητας αναφέρονται με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Εν πάση περιπτώσει η εκπομπή θα πρέπει να αποφύγει την ανάδειξη θεμάτων που δεν μπορεί να στηρίξει γνωρίζοντας ότι ορισμένοι καλεσμένοι δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές σε ό,τι τους ερωτηθεί».

Την ανάρτηση όμως αυτή λίγες ώρες μετά την κατέβασε καθώς η εκπομπή ποτέ δεν πρόβαλε κάποια τέτοια ανακοίνωση.

Την Κυριακή με άλλο του story ζήτησε συγγνώμη από την εκπομπή και φυσικά τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο διότι σε μια κίνηση αυθορμητισμού «τους πήρε η μπάλα» όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024