Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς - Φέρτε του τον Ναδάλ

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς – Φέρτε του τον Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Γιάνικ Σίνερ, πέρασε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη και περιμένει τον… Ναδάλ!

Τσιτσι… φαστ στον τελικό! Ο Στέφανος χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) του Γιάνικ Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Ο Ελληνας τενίστας έβγαλε νοκ-άουτ τον Ιταλό με συνοπτικές διαδικασίες και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Ναδάλ, που αντιμετωπίζει τον Καρένο Μπούστα στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο 22χρονος έφτασε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τελικό της Βαρκελώνης, όπου είχε βρεθεί και το 2018. Τότε μάλιστα είχε αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό, όπως είναι πολύ πιθανό να συμβεί και φέτος. Σε εκείνο το παιχνίδι, πάντως, είχε ηττηθεί εύκολα με 6-2, 6-1.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (25/4), στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει στη χωμάτινη σεζόν έχει πετύχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Εφτασε τις 26 μέσα στο 2021 και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις περισσότερες νίκες στη φετινή σεζόν μαζί με τον Ρούμπλεφ.

Ένα μπρέικ σε κάθε σετ

Ο Στέφανος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Ιταλό και στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του είχε δύο ευκαιρίες για να κάνει μπρέικ. Ο Γιάνικ, όμως, τις «έσβησε» και ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι το 4-3, όταν ο Ελληνας τενίστας έσπασε το σερβίς του Σίνερ και προηγήθηκε με 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και έκανε το 6-3 και το 1-0 στα σετ.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Ιταλό να προηγείται με 1-0 και 2-1 και τον Στέφανο να ισοφαρίζει σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα. Στο πέμπτο γκέιμ ο Στέφανος πίεσε και κατάφερε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του. Εκανε το 3-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Ελληνας τενίστας δεν απειλήθηκε στα επόμενα γκέιμ που σέρβιρε και με μπρέικ στο 9ο γκέιμ έκανε το 6-3 και το 2-0 στο παιχνίδι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024