Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών ακόμα και μέσα από την τηλεόραση είναι μεγάλη παρηγοριά για το κοινό κυρίως όταν πρόκειται για αξιόλογες βραδιές σαν αυτές που παρουσιάζει το «Σπίτι με το ΜΕGA».
Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα ξεκίνησαν αυτό το σαββατόβραδο με δύο τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κότσιρα που έχουν σφραγίσει την πορεία του.
«Φτάνει που κλαίμε» από το 1999 και τον ιστορικό δίσκο «Φύλακας άγγελος» σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και στίχους της Ελένης Ζιώγα.
Και αμέσως μετά «Αλεξάνδρεια» από το 1996 και τον δίσκο «Αθώος ένοχος». Το κομμάτι σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Άρη Δαβαράκη έχει γίνει κλασικό και έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!