Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της πόλης, προσέφερε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της πόλης, προσέφερε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επισκέφθηκαν Ειδικά Σχολεία, όπου προσέφεραν πασχαλινά δώρα και συνεχάρησαν το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Πασχαλινά δώρα προσέφεραν στα Ειδικά Σχολεία και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρής και κα Δέσποινα Αρβανίτου, καθώς και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα Ειδικά Σχολεία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Μώραλης: Κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

«Η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, καθώς επιθυμία μας είναι να είμαστε κοντά στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, με κάθε ευκαιρία» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Για ακόμα μια χρονιά βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, προσφέροντάς τους πασχαλινά δώρα. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί τους και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Τους εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επεσήμανε: «Ο Δήμος Πειραιά τις ημέρες αυτές, όπως κάθε χρόνο, εορτάζει και τιμά τα έθιμα και τις παραδόσεις μας σε όλες τις κοινωνικές του δομές. Τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αυτό περιορίστηκε.»

» Σήμερα επισκεφτήκαμε μαζί με τον κ. Δήμαρχο, τα Ειδικά Σχολεία με τα οποία έχουμε αναπτύξει εδώ και μερικά χρόνια μία στενή συνεργασία, η οποία συνεχίζεται ακατάπαυστα. Για τα Ειδικά Σχολεία »δεν υπάρχει πανδημία», διότι λειτουργούν δια ζώσης. Σκοπός μας είναι να έρθουμε πιο κοντά στους μαθητές αυτών των σχολείων.»

» Τους προσφέραμε δώρα, συνομιλήσαμε με τα παιδιά και τους γονείς και δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Αυτά τα σχολεία έχουν καταφέρει να παραμείνουν ζωντανοί οργανισμοί στο εκπαιδευτικό σύστημα. Όπως επίσης έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία. Σήμερα ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα και ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr