Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Super League: Ο μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο φινλανδός Γκεστράνιους στην Τούμπα

Super League: Ο μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο φινλανδός Γκεστράνιους στην Τούμπα

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ ο γνώριμος Ματίας Γκεστράνιους θα είναι ο ρέφερι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, αλλά και των πλέι-άουτ, ορίζοντας ξένους ρέφερι τόσο στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ όσο και στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς στην αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, με το μαυροβούνιο ρέφερι να είναι γνώριμος, καθώς είχε σφυρίξει το ματς της πρεμιέρας των πλέι-οφ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που είχε έρθει 3-1.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μιλούτιν Ντούκιτς, Βλάνταν Τοντόριβιτς, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Γκόραν Γκαμπρίλο, με τον Παπαδάκη.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στην Τούμπα, διαιτητής θα είναι ένας επίσης γνώριμος ρέφερι, ο Ματίας Γκεστράνιους, ο οποίος έχει σφυρίξει αρκετά ελληνικά παιχνίδια την τελευταία διετία, με το πλέον πρόσφατο τη ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν-Πέτερ Αραβίρτα, Μίκο Αλακάρε, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο πολωνός Ζμπίγκνιεβ Ντομπρίνιν με τον Σαμοΐλη.

Όσον αφορά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη, ρέφερι θα είναι ο Φωτιάς με VAR τον Τζοβάρα.

Στο πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή μεταξύ της Λάρισας και του ΟΦΗ διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος με τον Γκεστράνιους στο VAR.

Τέλος, το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), το Ατρόμητος – Λαμία ο Καραντώνης (VAR ο Σκουλάς) και το Απόλλων – ΟΦΗ ο Παπαπέτρου (VAR ο Διαμαντόπουλος).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024