
Μίλαν: Ο ελληνικής καταγωγής Ιβάν Γκαζίδης την πληρώνει για το φιάσκο της European Super League
Τον ελληνικής καταγωγής εκτελεστικό της διευθυντή, Ιβάν Γκαζίδη, σκέφτεται να διώξει η Μίλαν, μετά το φιάσκο της European Super League.
Μετά το μεγάλο «φιάσκο» της European Super League, κάποιος θα πρέπει να… πληρώσει τα σπασμένα για την εκάστοτε ομάδα και στη Μίλαν φαίνεται πως αυτός θα είναι ο Ιβαν Γκαζίδης.
Ο ελληνικής καταγωγής εκτελεστικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, εξαιτίας των ζητημάτων που προέκυψαν κατά την διάρκεια αλλά και μετά την διάλυση του πρότζεκτ. Μάλιστα, οι δηλώσεις που είχε κάνει προ ολίγων ημερών υπερασπιζόμενος την συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι και αυτές οι οποίες τον οδηγούν ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου.
Όπως όλα δείχνουν, την θέση του Γαζίδη αναμένεται να πάρει ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος αυτή την στιγμή εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στο κλαμπ.
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
