Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλο Στουρνάρας... άλλο Πουρνάρας

Αλλο Στουρνάρας… άλλο Πουρνάρας

Μέτοχος του ΑΝΤ1 ο διοικητής της ΤτΕ ή όταν κάποιοι μπερδεύουν τη βούρτσα

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην προανακριτική για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα. Και ακούγονται απίστευτες ανοησίες που μάλιστα διασπείρονται και από ΜΜΕ που μπερδεύουν στο μυαλό τους καταστάσεις και πρόσωπα.

Για παράδειγμα, ο μάρτυρας κ. Τόμπρας πήγε και κατέθεσε ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας έχει σχέσεις με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου, ο κ. Τόμπρας ανέφερε:

«Τι σχέση μπορεί να είχε ο Καλογρίτσας με τον Στουρνάρα; Θα σας θυμίσω, λοιπόν, κύριε Καραθανασόπουλε γιατί εσείς πρέπει να το θυμάστε, πως όταν φτιάχτηκε ο ΑΝΤ1 το 1989, το κανάλι ποιοι ήταν οι τέσσερις μέτοχοι του ΑΝΤ1 από 25% ο καθένας; Το ξέρετε;

Σας λέω λοιπόν τα ονόματα. Κυριακού, Βουδούρης, Καλογρίτσας, Στουρνάρας. Τέσσερα επί 25% κάνει 100%. Όπως καταλαβαίνετε και τα κανάλια τότε με μπροστινούς γίνονταν. Καταλάβατε τι σας λέω; Γιατί και τότε έπρεπε οι μετοχές να είναι σπασμένες και τα κανάλια ήταν σπασμένα στα τέσσερα και οι μέτοχοι ήταν τέσσερις!»

Αυτά είπε ο μάρτυρας προκαλώντας προφανώς απορίες και στους βουλευτές και σε δημοσιογράφους.

Όμως, μια μικρή ματιά στο μετοχολόγιο του ΑΝΤ1 το 1989 θα έλυνε την απορία και θα έκανε αυτούς που μπερδεύουν τη βούρτσα με το… διοικητή της ΤτΕ, να ντρέπονται.

Συγκεκριμένα, την Πρωτοχρονιά του 1990 που βγήκε στο «αέρα» ο ΑΝΤ1, μέτοχοι με 25% ήταν οι Μίνωας Κυριακού, ο εκδότης του Ελεύθερου Τύπου, Αρης Βουδούρης, ο εκδότης της «Πρώτης», Χρήστος Καλογρίτσας και ο εκδότης του περιοδικού «ΤΗΛΕΡΑΜΑ»… Γιάννης Πουρνάρας.

Όχι Στουρνάρας που είπε ο Τόμπρας αλλά Πουρνάρας ο οποίος ήταν ιστορικός εκδότης ο οποίος έκανε πολύ σημαντική δουλειά, εμπλέκεται με την έκδοση της «Μπριτάνικα» και πέθανε το 1998.

Οσο για τον Γιάννη Στουρνάρα τον διοικητή της ΤτΕ; Γεννημένος το 1956, όταν βγήκε ο ΑΝΤ1 ήταν 34 ετών και μάλλον δίδασκε σε κάποιο πανεπιστήμιο Οικονομικά.

Κάπως έτσι διασπείρονται τα fake news και γελάει ο κόσμος…

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024