«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι
Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 24 Απριλίου στις 21:00 υποδέχεται τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα.
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Λέει, Λέει, Λέει» που ερμηνεύουν μαζί ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα.
Δείτε το απόσπασμα
Δίπλα τους στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και ο Νίκος Μερτζάνος. Συμμετέχει η Δήμητρα Μπουλούζου. Special Guest ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου στις 21:00 ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και μας ταξιδεύουν με τις σπουδαίες φωνές τους και τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την εναέρια σύγκρουση ελικοπτέρων στο Νιου Τζέρσεϊ
- Κρήτη: Στέρεψε ο ποταμός του Φόδελε και αποκάλυψε εικόνες εγκατάλειψης και σκουπιδιών
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
- Εκλογές στο Κόσοβο: Ξεκάθαρο προβάδισμα για το κόμμα του πρωθυπουργού Άλμπιν Κούρτι
