«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει»

Μέχρι να βγουν από το Survivor ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι δυο τους και ο Γιώργος Λιβάνης θα βρίσκονται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Η Δήμητρα Τσιριμιάγκου είναι φίλη τόσο του Σάκη όσο και του Γιώργου. Με συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Love It, η ίδια αποκάλυψε αρκετά πράγματα και έδωσε μια πιο σαφή διάσταση σε όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στο Survivor.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα τα έχουν ξαναβρεί»

«Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι» είπε.

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί» τόνισε χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει».

«Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια», καταλήγει η Δήμητρα Τσιριμιάγκου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr