Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Φήμες θέλουν το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι να είναι πλέον μαζί και στη ζωή

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, μια από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Έξαψη» του MEGA, υποδύονταν το ερωτευμένο ζευγάρι στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Όμως δεν αποκλείεται ο έρωτάς τους να είναι τελικά πραγματικός.

Στις αρχές Απριλίου κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει χωρίσει από την επί 15 χρόνια σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ φήμες λένε ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Λίγο καιρό πριν, στις αρχές Μαρτίου, η Αναστασία Παντούση είχε επιβεβαιώσει έμμεσα σε συνέντευξή της ότι κι εκείνη έχει χωρίσει από τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της.

Και τώρα, δημοσιεύματα θέλουν τους δυο πρώην συμπρωταγωνιστές να… θρηνούν μαζί τους χωρισμούς τους, αφού όπως αναφέρουν οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί. Μάλιστα, λέγεται ότι βολτάρουν συχνά μαζί στο Κολωνάκι και μοιάζουν να έχουν αναπτύξει τεράστια οικειότητα.

Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί ότι είναι γνωστό πως είχαν αναπτύξει μια στενή φιλική (;) σχέση ήδη από την εποχή που έπαιζαν μαζί στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Παραλίγο και στο θέατρο

Τώρα, αν έναν χρόνο μετά το τέλος του σίριαλ αυτή η φιλική σχέση έχει πάρει άλλη μορφή, πιο δυνατή και συναισθηματική, αυτό είναι κάτι που θα φανεί μελλοντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» ο Ιωάννης και η Αναστασία είχαν προγραμματίσει να συμπράξουν και στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Μια παράσταση που επρόκειτο ν’ ανέβει σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας το περασμένο φθινόπωρο, αλλά, δυστυχώς, οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν τότε λόγω του δεύτερου κύματος του Covid-19 στη χώρα μας δεν επέτρεψαν να γίνουν πρεμιέρες, αφού τα θέατρα κατέβασαν ρολά.

Παρ’ όλα αυτά, το έργο «Κάποτε στον Βόσπορο» αποφασίστηκε να παρουσιαστεί σε περιοδεία το φετινό καλοκαίρι.

Μια περιοδεία στην οποία δεν θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Παπαζήσης, αφού, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον δούμε την ίδια χρονική περίοδο στην αρχαία τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης».

Όσο για την Αναστασία, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον θίασο του «Βοσπόρου» κατά τους θερινούς μήνες, αλλά τον χειμώνα (που η παράσταση θ’ ανέβει και στην Αθήνα) μαθαίνουμε ότι έχει «κλείσει» ήδη να συμμετάσχει σε άλλο θεατρικό σχήμα.

Δεν θα εκπλαγούμε, πάντως, αν τη δούμε να συνεργάζεται πάλι με τον Ιωάννη. Αλλωστε, υπάρχει χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024