Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Φρομ

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Φρομ

O Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Κρίστιαν Φρομ για τη συνεισφορά του τη φετινή σεζόν και την κατάκτηση του τίτλου, με τον Γερμανό να συνεχίζει την καριέρα του στις Κάννες, που είχε συμφωνήσει από τον καιρό που ήταν σε lockdown το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Κρίστιαν Φρομ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στον δρόμο για την κατάκτηση του 30ου τίτλου στην ιστορία του στη Volley League, με τον Γερμανό να κάνει τη διαφορά και να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο Φρομ λοιπόν ολοκλήρωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και αποχωρεί, καθώς είχε συμφωνήσει με την ομάδα των Καννών από την εποχή που το ελληνικό βόλεϊ ήταν σε… lockdown.

Ο Βερολινέζος λοιπόν θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή τον ευχαρίστησε αναφέροντας τα εξής: «Σε ευχαριστούμε Κρίστιαν! Η παρουσία σου ήταν δυνατή. Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και ελπίζουμε να σε δούμε εδώ ξανά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024