Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατέρρευσε η ESL : Αποχώρησαν όλες οι αγγλικές ομάδες

Κατέρρευσε η ESL : Αποχώρησαν όλες οι αγγλικές ομάδες

Λίγη ώρα μετά την τηλεδιάσκεψη των «12» της ESL, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Αρσεναλ ανακοίνωσαν επισήμως ότι αποχωρούν από το εγχείρημα και αναμένεται να ακολουθήσει η Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την αρχή αργά το βράδυ χθες Τρίτη και λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι τέσσερις από τις υπόλοιπες πέντε αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην European Super League, η οποία καταρρέει πλέον σαν «χάρτινος πύργος».

Θα ακολουθήσει και η Τσέλσι

Λίγη ώρα μετά την τηλεδιάσκεψη των «12» της ESL, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Αρσεναλ ανακοίνωσαν επισήμως ότι αποχωρούν από το εγχείρημα, και, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (21/04) θα ακολουθήσει και η Τσέλσι, η οποία έχει αποφασίσει αντίστοιχα να μην συμμετάσχει στη νέα Λίγκα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις:

Αρσεναλ: «Ακούσαμε εσάς και την ποδοσφαιρική κοινότητα και ως αποτέλεσμα αποφασίσαμε να αποσύρουμε την παρουσία μας από την προτεινόμενη Super League. Κάναμε ένα λάθος και απολογούμαστε γι’ αυτό».

Λίβερπουλ: «Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι η εμπλοκή της σε προτεινόμενα πλάνα για τη δημιουργία της European Super League, έχει πλέον διακοπεί».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν θα συμμετάσχουμε στην European Super League».

Τότεναμ: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι επισήμως ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να αποσυρθούμε από το γκρουπ που επεξεργάζεται προτάσεις για την European Super League».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024