Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρτεμις Αστερίαδη: «Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow. Σιγά την σταρούμπα»

Άρτεμις Αστερίαδη: «Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow. Σιγά την σταρούμπα»

Η Άρτεμις Αστερίαδη μίλησε στο Πρωινό για την καριέρα της, την οικογένεια της, τον Α. Παππά, τον Η. Μπόγδανο και τον Γ. Λιβάνη

Η Άρτεμις Αστερίαδη μίλησε στο Πρωινό για την καριέρα της, την οικογένεια της, τον Αλέξη Παππά, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Λιβάνη.

«Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι αυτός που βλέπετε»

«Ήμουν στο χώρο της μόδας για μια δεκαετία. Ο Αλέξης δεν είναι αυτός που βλέπετε. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και σκέφτεται πάντα τον άλλον και απορώ. Και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πολύ καλό παιδί αντίστοιχα γιατί έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Έχουμε ξεκινήσει μια διαμάχη στα social. Μου επιτίθεται πάρα πολύ ο κόσμος επειδή υποστηρίζω τον Αλέξη. Ο Αλέξης είναι πανέξυπνος. Είναι χειριστικός σαν άνθρωπος. Ότι κάνει γίνεται ελεγχόμενα γιατί έχει στόχο τον τελικό, μην ξεχνάμε είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Θα συμβούλευα τον Αλέξη να μην είναι τόσο σκληρός. Έχει χρησιμοποιήσει τη λεκτική βία σε κάποιους ανθρώπους και είναι κρίμα. Έξω δεν τα έκανε ποτέ, είναι πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος και γλυκός. Είναι αγνό πλάσμα, δεν ξέρω από πού έχει προκύψει», είπε και αποκάλυψε τι συνέβη με τον τραγουδιστή.

«Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow, αλλά εγώ τον έκανα. Σιγά την σταρούμπα»

«Με τον Γιώργο Λιβάνη ήμασταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και γνωριστήκαμε μέσω μιας επώνυμης κοινής μας φίλης που τότε τραβιόντουσαν. Πριν την Μαριαλένα. Τάγκαρα τον Γιώργο Λιβάνη όταν η Μαριαλένα τραγουδούσε το «αγοράκι μου» και λέω κοίτα η παραγωγή τι άτιμη είναι που δίνει αυτό το τραγούδι στο κορίτσι ενώ ξέρει ότι είναι σε σχέση. Δεν το είπα με κακία. Προφανώς ο Λιβάνης πειράχτηκε και ενοχλήθηκε. Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow, αλλά εγώ τον έκανα. Σιγά την σταρούμπα», είπε η Άρτεμις Αστεριάδη.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024