
Λύκεια : Τα self – tests έδειξαν 2.000 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
Ήδη 44 σχολεία και 269 τμήματα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κρουσμάτων κοροναϊού σε μόλις 8 μέρες λειτουργίας των Λυκείων.
Για οκτώ ημέρες πρόλαβε να χτυπήσει το κουδούνι των περισσότερων Λυκείων, διάστημα που ήταν ικανό για να εντοπιστούν μέσω self test 2000 κρούσματα σε μαθητές και καθηγητές, να κλείσουν 44 σχολεία και 269 τμήματα να αναστείλουν τη λειτουργία τους
Στο Γ’ Λύκειο Κηφισιάς διαγνωστήκαν θετικοί στο σελφ τεστ δύο μαθητές ο διευθυντής του σχολείου βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς δεν υπήρχε σαφής οδηγία για το εάν οι υπόλοιποι μαθητές θα έπρεπε να ήταν στο μάθημα.
Ανήσυχοι είναι και οι γονείς των μαθητών, όπως η Ελένη Λιβάνη μητέρα δυο παιδιών στο λύκειο, όπως ανέφερε στο MEGA.
Δυο self test, την εβδομάδα θα είναι υποχρεωτικά και για τους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων, από τις 10 Μάιου που εκτιμάται ότι θα ανοίξουν.
«Αυτό θα αποσαφηνιστεί από την επιτροπή θα ήταν ευχής έργο να διατηρηθεί αυτό που γίνεται στα λύκεια για να περιοριστεί ο περιορισμός της διασποράς».
Την ίδια στιγμή στη σύλληψη ενός καθηγητή προχώρησε η αστυνομία στην Άνδρο καθώς πήγε στο σχολείο δίχως το προβλεπόμενο αρνητικό σελφ τεστ.
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;