Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκος Σεφερλής : «Γιατί το θέατρο είναι μαγεία, δεν είναι σεξ,Μάρ δεν είναι βία»

Μάρκος Σεφερλής : «Γιατί το θέατρο είναι μαγεία, δεν είναι σεξ,Μάρ δεν είναι βία»

Ο ηθοποιός μίλησε για το άνοιγμα των θεάτρων αλλά και για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια για την καλοκαιρινή σεζόν

Ο Μάρκος Σεφερλής φορώντας μια μπλούζα με τον ίδιο τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, έκατσε στον καναπέ της εκπομπής και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το άνοιγμα των θεάτρων αλλά και για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια για την καλοκαιρινή σεζόν.

Ο ίδιος είπε για το sitcom του BBC με ζωντανό κοινό που ετοιμάζει: «Έχω πάρει τα δικαιώματα με μια οικογένεια. Εγώ κάνω τη μάνα γιατί έτσι είναι ο όρος, τη μάνα να την κάνει άντρας. Ετοιμάζομαι του χρόνου τον χειμώνα. Είναι μια μίνι παράσταση κάθε εβδομάδα. Είναι live on tape».

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, συνέχισε την συνέντευξη, λέγοντας: «Ανοίγει το Δελφινάριο. Ένα κομμάτι της έχει να κάνει με τους τράπερς. Έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι ένα κομμάτι μουσικής πολύ αγαπητό σε νεαρότερες ηλικίες. Είναι ένας τρόπος να πω κάποια πράγματα που θέλω να πω, που δεν φοβάμαι να τα πω σαν Μάρκος Σεφερλής αλλά πιστεύω ότι επειδή θα βγω σαν “Markclip, ο ντίλερ του γέλιου” στην αρχή θέλω να τα χώσω, κυρίως για το θέατρο. Γιατί το θέατρο είναι μαγεία, δεν είναι σεξ, δεν είναι βία. Είναι για κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει».

Βίντεο

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024