Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δεν κράτησε το επώνυμο της μετά τον γάμο;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δεν κράτησε το επώνυμο της μετά τον γάμο;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης το πλατό του The 2night Show και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα! Η γνωριμία και ο γάμος «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη,

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης το πλατό του The 2night Show και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα!

Η γνωριμία και ο γάμος «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, η ζήλια, οι συζυγικοί καυγάδες, αλλά και η έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που διακατέχει το ζευγάρι.

Πώς είναι η σχέση με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, και για ποιο λόγο επέλεξε να κρατήσει το επίθετο Βαρθακούρη; Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον Alpha, καθώς και για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σου Κου Family» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Πώς της φαίνεται ο Χάρης ως παρουσιαστής και πώς κρίνει την τηλεοπτική τους συνύπαρξη; Η εκπομπή τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου.

Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024