Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Τι θα δούμε στο φετινό φινάλε και τι περιμένει τους βασικούς ήρωες, που έχουν ήδη δει τις ζωές τους να γίνονται άνω-κάτω;

Τι θα γίνει με τον Λάμπρο και την Ελένη;

Η ζωή για τον Λάμπρο και την Ελένη δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα. 0ι δυο τους χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά για να είναι επιτέλους μαζί. Τόσα, που η ημέρα του γάμου τους έμοιαζε με ψέμα. Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη, του ανθρώπου που σημάδεψε το κορμί και την ψυχή της, η Ελένη είναι επιτέλους έτοιμη να αφήσει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της πίσω και να ακουμπήσει με όλη της την καρδιά πάνω στον άντρα που αγαπούσε από παιδί.

Μοναδικό -αλλά μεγάλο- αγκάθι στη ζωή τους, η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα και, φυσικά, η μάχη για τον μικρό Σέργιο, που δείχνει να χάνεται. Η Ελένη προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να ενώσει ξανά τις αδελφές της, όμως καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πάνω κι από τις τρεις τους πλέον κρέμεται η απειλή του μεγάλου τους μυστικού.

Ο φόνος του Σέργιου, για τον οποίο εκείνη πλήρωσε σκληρά, έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια και οι τρεις τους πια ξέρουν ότι, αν ο Νικηφόρος αποφασίσει να μιλήσει, θα καθίσουν στο σκαμνί. Εκείνος, βέβαια, έχει ορκιστεί ότι δεν θα το κάνει, όμως πάνω στην απελπισία του άνοιξε ήδη το στόμα του στον Κωνσταντή, ο οποίος σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη. Μην μπορώντας να πιστέψει πως η γυναίκα για την οποία άλλαξε όλη του τη ζωή, η Δρόσω, ήταν συνυπεύθυνη για το θάνατο του μεγάλου του αδελφού, διέλυσε τη σχέση τους, όμως η καρδιά του έλεγε άλλα… Οι δυο τους είναι ξανά μαζί και, παρά τις δοκιμασίες, θα μείνουν έτσι μέχρι τέλος. Ο Κωνσταντής θα είναι στο πλάι της στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για να κερδίσει την επιμέλεια του γιου της και οι πληγές του παρελθόντος σιγά σιγά θα κλείσουν.

Η Ελένη θα είναι επίσης εκεί, να μοιραστεί τη χαρά της αδελφής της, πρώτα όμως θα θελήσει να δώσει τη μάχη για τη δική της ευτυχία. Ξέροντας ότι αυτό που θέλει όσο τίποτα ο Λάμπρος είναι ένα παιδί, θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να του το χαρίσει. Ο μεγάλος της φόβος είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κορμί της και για αυτό και θα ζητήσει τη βοήθεια τη Ρίζως, ώστε να μάθει αν μπορεί να μείνει έγκυος ξανά.

Και όπως φαίνεται, αυτήν τη φορά η ζωή θα της χαμογελάσει. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσο λίγοι…

Ο Νικηφόρος γίνεται… εχθρός

Ο ξαφνικός χωρισμός από την Ασημίνα και κυρίως η σκληρή του στάση απέναντι στη μητέρα του γιου του ήταν μόνο η αρχή της νέας ρήξης του Νικηφόρου με την οικογένεια του. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν ανέκαθεν τεταμένες, αφού ο ίδιος είχε φροντίσει πολλές φορές να τραβήξει κόκκινη γραμμή απέναντι στους δικούς του. Τη στάση του αυτή είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι του Διαφανίου, που έβλεπαν στο πρόσωπο του μικρότερου γιου του Δούκα κάποιον που διέφερε από τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Στην πορεία των χρόνων, όμως, ο Νικηφόρος άλλαξε… Οι ευθύνες που επωμίστηκε, το παιχνίδι που του έπαιξε ο πατέρας του παίρνοντας τελικά τον έλεγχο του συνεταιρισμού, και, φυσικά, η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Ασημίνας τον μετέτρεψαν σε ένα σκληρό άνθρωπο που παίρνει εξίσου σκληρές αποφάσεις. Όταν ο Μιλτιάδης θελήσει να τον τιμωρήσει αποκαλύπτοντας στον Δούκα ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον πρόδωσε, στέλνοντας τον στην εξορία για 6 χρόνια, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

Αν και αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, ο Δούκας κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και βεβαιώνεται τελικά πως ο αδελφός του είπε την αλήθεια. Και τότε, η τιμωρία για τον Νικηφόρο θα είναι σκληρή. Όλη η οικογένεια των Σεβαστών θα στραφεί εναντίον του και, μετά από ένα εφιαλτικό για τον ίδιο οικογενειακό συμβούλιο, η ίδια η Μυρσίνη θα γυρίσει για πρώτη φορά την πλάτη της στο παιδί της. Χωρίς συμμάχους και καταρρακωμένος από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, θα αρχίζει να βουλιάζει στην απελπισία… μέχρι τη στιγμή που η Ασημίνα θα του απλώσει ξανά το χέρι.

Ο Δούκας κατηγορούμενος

Μετά την κίνηση απελπισίας να διαρρήξει το Τμήμα και να πάρει το σημείωμα και την ομολογία της Ανέτ, ο Δούκας είναι αναγκασμένος να επιστρέψει εκεί που δεν πίστευε ποτέ του ότι θα ξαναβρεθεί: στο κελί της φυλακής. Ο δικηγόρος του κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεση της, όμως εκείνη, φοβούμενη πως ο Μελέτης θα ενοχοποιηθεί για το φόνο του Θέμελη, έχει ήδη κάνει την επιλογή της και είναι αποφασισμένη να αφήσει τον αδελφό της να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε.

Ο Αλέξης έχει ήδη αρχίσει να φτάνει όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση, πλησιάζοντας πια τον άνθρωπο που πούλησε στον Δούκα το δηλητήριο που χρησιμοποίησε για το φόνο. Και ο Μελέτης, όμως, από τη δική του πλευρά, συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στην αλήθεια. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να τον προετοιμάσει για τα όσα θα ανακαλύψει στην πορεία… ούτε η ίδια η Ανέτ, που τρέμει το ξέσπασμα του γιου της.

Όσο κι αν προσπάθησε να του κρύψει τι πραγματικά συνέβη χρόνια πριν, τότε που ο Θέμελη τη βίασε, αυτή η αποκάλυψη μοιάζει πια αναπόφευκτη και είναι η μόνη που μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Δούκα για το έγκλημα που διέπραξε, το οποίο στα μάτια του Μελέτη μοιάζει για την ώρα τελείως αδικαιολόγητο, σίγουρο είναι ότι μετά από όσα θα γίνουν, η ευάλωτη καρδιά της αν δεν θα αντέξει..

Η ομολογία του Μελέτη για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του ανθρώπου που έβλεπε ως πατέρα του θα της δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για το στρεβλό δρόμο που ακολούθησε ο γιος της στη ζωή και αυτό θα τη στοιχειώνει για πάντα. Έστω και στο τέλος, όμως, βλέποντας τον Μελέτη μετανιωμένο, θα φύγει ήσυχη για την τύχη του, αφήνοντας τον αδελφό της… στη δική του, σύμφωνα με το 7 μέρες tv

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024