Πιθανότατα εντός του Μαΐου θα σταματήσει η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 για την κυκλοφορία των πολιτών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
«Άμα ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι (για SMS). Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάης», τόνισε ο υπουργός.
Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι μακάρι να τελείωναν και από αύριο τα SMS ωστόσο χρειάζεται για έναν μήνα ακόμη λίγη αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμός από όλους.
Τι θα γίνει με τα SMS το Πάσχα
Όσον αφορά το Πάσχα και σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση τις πασχαλινές ημέρες θα γίνεται με 6 στο 13033 για εορτασμό σε σπίτια αλλά με λίγα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι.
Ενδεχομένως να υπάρξει παράταση της απαγόρευσης για μετά τις 9 καθώς οι λειτουργίες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ολοκληρώνονται πιο αργά.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»