Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόσιαλος : Η κυβέρνηση να κάνει έκκληση στους πολίτες ότι το Πάσχα θα το περάσουμε εκεί που ζούμε

Μόσιαλος : Η κυβέρνηση να κάνει έκκληση στους πολίτες ότι το Πάσχα θα το περάσουμε εκεί που ζούμε

«Δεν μπορούμε με περίπου 850 συμπατριώτες μας στις ΜΕΘ και με την πίεση που υφίσταται αυτή η στιγμή το σύστημα υγείας, να πάρουμε ένα επιπλέον ρίσκο αυτή τη στιγμή», είπε ο κ. Μόσιαλος.

Αντίθετος με την απελευθέρωση των μετακινήσεων την περίοδο του Πάσχα, εμφανίστηκε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας LSE Ηλίας Μόσιαλος.

«Δεν μπορούμε με περίπου 850 συμπατριώτες μας στις ΜΕΘ και με την πίεση που υφίσταται αυτή η στιγμή το σύστημα υγείας, ενώ παράλληλα έχουν γίνει και κάποιες απελευθερώσεις εκπαιδευτικής και οικονομικής δραστηριότητας, να πάρουμε ένα επιπλέον ρίσκο αυτή τη στιγμή, όταν μάλιστα η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει με ένα άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, ιδιαίτερα το Μάιο», τόνισε ο κ. Μόσιαλος, στην ΕΡΤ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως «θα έλεγα η κυβέρνηση να κάνει μια έκκληση στους πολίτες ότι το Πάσχα θα το περάσουμε εκεί που ζούμε, δεν υπάρχει κάποιος λόγος μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων, ίσως και πάνω από ένα εκατομμύριο συμπατριωτών μας από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς περιοχές όπου η ένταση της πανδημίας δεν είναι ίδια με αυτή που υπάρχει στα μεγάλα αστικά κέντρα».

Στο ίδιο πνεύμα και ο προεδρος του πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου κ. Αθανασιος Εξαδάκτυλος τόνισε πως «μια μεγάλη έξοδος θα προκαλέσει μεγάλη διασπορά του ιου, ο οποίος δεν ειναι σε ύφεση».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024