Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Συνεχίζονται και τις καθημερινές τα κορoνοπάρτι – Τι λέει θαμώνας

Lockdown : Συνεχίζονται και τις καθημερινές τα κορoνοπάρτι – Τι λέει θαμώνας

«Η κατάσταση επαναλαμβάνεται. Είδατε το σκουπίδι που είχε συγκεντρωθεί χτες. Τα μάζεψε ο δήμος. Χτες πάλι έγινε πάρτι» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Για 3η νύχτα οι πλατείες της Αθήνας αναστέναξαν από τα κορονοπάρτι.

Ένας από τους παρευρισκόμενους μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Τα μαγαζιά έδιναν take away. Είχε καλό καιρό, ο κόσμος βγήκε έξω και μόλις βγήκαν τα πρώτα story και καταλάβαν τι γίνεται, ξαφνικά μαζεύτηκαν και έγινε αυτό που είδατε. Την επόμενη ημέρα ήταν οργανωμένο» ανέφερε θαμώνας στα πάρτι της πλατείας.

Για μάσκες και αποστάσεις ούτε λόγος. «Άλλοι τις είχαν στα αυτιά κρεμασμένες, άλλοι στο σαγόνι. Πώς να φορέσουν μάσκες αφού έπιναν ποτά; Λένε είμαστε ανεύθυνοι και δεν προσέχουμε. Προσέχουμε αλλά δεν προσέχω τον άλλον που είναι 25 χρονών. Μια ίωση είναι 3 μέρες εντάξει οκ» συνέχισε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται.

«Η κατάσταση επαναλαμβάνεται. Είδατε το σκουπίδι που είχε συγκεντρωθεί χτες. Τα μάζεψε ο δήμος. Χτες πάλι έγινε πάρτι» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Τι κι αν χτες ήταν καθημερινή, η νεολαία της Κυψέλης έστησε ένα ακόμη κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Χωρίς DJ που είδαμε το περασμένο σαββατοκύριακο αλλά και χωρίς μάσκες και αποστάσεις.
Το πρωί, συνεργεία του Δήμου, ξαναβγήκαν όπως και τη Δευτέρα με μάνικες στα χέρια.

Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο με τις εικόνες που είδαμε το Σαββατοκύριακο. Βράδυ Δευτέρας και στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι επικρατεί το αδιαχώρητο.

Από τα ηχεία του αυτοκινήτου ακούγεται δυνατά η μουσική με δεκάδες νεαρούς με ποτά στα χέρια να λικνίζονται στους ρυθμούς. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι δεν παρέλειψαν να αποδοκιμάσουν και μια γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι της.

Απουσία αστυνομίας

Από νωρίς το απόγευμα η κάμερα του LIVE NEWS είχε καταγράψει την παντελή απουσία της Αστυνομίας στην πλατεία Κυψέλης.

Από την πλευρά της η Αστυνομία επισημαίνει πως με το σχέδιο «ΟΔΟΣ», που εφαρμόστηκε στην πλατεία Βαρνάβα, επιχειρείται να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς μια επέμβαση της αστυνομίας θα μπορούσε να προκαλέσει φαινόμενα τύπου Νέας Σμύρνης.

«Η αστυνομία δεν είναι ανύπαρκτη. Κάνει μια ήπια διαχείριση γιατί στην προκειμένη περίπτωση κατεβαίνουν στρατιές. Δεν μπορούμε να βάλουμε να παλέψουν σώμα με σώμα» είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Για λανθασμένη επικοινωνιακή προσέγγιση κάνει λόγο η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει νέα καμπάνια για τη νεολαία.

Στο μεταξύ, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα υπαίθρια κορονοπάρτι του Σαββατοκύριακου συμπεριλαμβάνεται κι το όνομα ενός 55χρονου άνδρα που φέρεται να είναι ο dj των εν δύο οργανωμένων πάρτι στην Κυψέλη.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024