Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία-Λάρισα 0-0: «Ζωντανή» η ΑΕΛ και η μάχη συνεχίζεται

Λαμία-Λάρισα 0-0: «Ζωντανή» η ΑΕΛ και η μάχη συνεχίζεται

Η Λαμία είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η Λάρισα άντεξε και πήρε έναν βαθμό που της επέτρεψε να πιάσει τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία των Play Out.

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Λάρισα στο «Αθανάσιος Διάκος» χάρη στο 0-0 με τη Λαμία, στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η γηπεδούχος ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαίες τα δοκάρια του Ντέλετιτς, αλλά η ΑΕΛ πήρε εν μέρει αυτό που έψαχνε. Διότι ανέβηκε στους 24 βαθμούς και έπιασε τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

H Λαμία έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει και μαθηματικά την υπόθεση της παραμονής, αλλά με 31 βαθμούς απέχει εφτά από τις θέσεις του μπαράζ και του υποβιβασμούς και φαντάζει αδιανόητο σε τρεις αγωνιστικές να κινδυνεύσει. Κυρίως επειδή με την εικόνα της πείθει πως είναι καλύτερη από τις άλλες πέντε ομάδες των οποίων προπορεύεται.

Σε κάθε περίπτωση, ΟΦΗ (25β.), Λάρισα και Παναιτωλικός θα δώσουν έναν… πόλεμο μέχρι το τέλος των Play Out, με έναν να σώζεται, έναν να καταδικάζεται και τον τρίτο να έχει τη δεύτερη ευκαιρία να σωθεί κόντρα στον δεύτερο της Superleague 2.

Η Λάρισα άρχισε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε με σουτ του Στίφλερ στο 12′. Αλλά κάπου εκεί η Λαμία πήρε τα ηνία και στο 31′ η εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς τράνταξε το δοκάρι του Νάγκι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καραμάνος αστόχησε εξ’ επαφής απέναντι από τον γκολκίπερ της ΑΕΛ. Στο 51ο λεπτό το νέο σουτ του Ντέλετιτς πέρασε ελάχιστα έξω και στο 55’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Ρόμανιτς ενώ στο 61’.

Ο Ντέλετιτς σκόραρε στο 69′, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ στην εκκίνηση της προσπάθειας του, ενώ στο 85′ ο Επασί απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τσόσιτς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος (88’ Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι, Στίφλερ (72’ Πινακάς), Κολομπίνο (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Μουκαντζό (46’ Μπεν Χατίρα), Νικολιάς (46’ Ζίζιτς), Ακούνια, Ντουρμισάι

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τσανδάρης, Μπιάρνασον, Ντέλετιτς (88’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024