Η Λιντς υποδέχτηκε τη Λίβερπουλ στο «Elland Road» για την 32η αγωνιστική της Premier League και πριν από το παιχνίδι οι οπαδοί των γηπεδούχων εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την απόφαση των «reds» να συμμετέχουν στην European Super League.
Έτσι κάποια από αυτούς έκαψαν μία φανέλα της Λίβερπουλ έξω από το γήπεδο εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους με τη στάση των περσινών πρωταθλητών.
Μάλιστα κατά την άφιξη της αποστολής της Λίβερπουλ στο γήπεδο, οπαδοί της ίδιας της ομάδα αποδοκίμασαν το πούλμαν δείχνοντας πως είναι κατά της απόφασης του συλλόγου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.