Να που διαγωνισμοί όπως το MasterChef δεν δημιουργούν μόνο κόντρες και αντιπάθειες. Δύο παίκτες που έχουν πλέον αποχωρήσει από το παιχνίδι φαίνεται πως τα πάνε εξαιρετικά, εκτιμούν ο ένας τον άλλο και σκέφτονται ακόμα και να συνεργαστούν.

Μιλάμε για τον Στέφανο και τον Αντώνη. Οι δυο τους, παρόλο που ήταν αγαπητοί στο κοινό, βρέθηκαν οριστικά εκτός MasterChef.

Ο Στέφανος αποχαιρέτησε το MasterChef γράφοντας στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πως τώρα βρίσκομαι στο σπίτι … η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου μακράν το @masterchefgr».

O Αντώνης Μητρόπουλος έγραψε για το τέλος της πορείας του στον διαγωνισμό: «Το μαγειρικό ταξίδι του @masterchefgr πραγματικά τελείωσε αυτή τη φορά..!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη όλους σας σημαίνει πολλά για μένα..για ακόμα μια φορά ευχαριστώ και την υπέροχη παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν!! Ψυχουλα is out»!

Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών του μάλιστα ο Στέφανος εξομολογήθηκε την φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Αντώνη ενώ δεν έλειψαν και τα υπονοούμενα περί συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο