Θεσσαλονίκη : Μαθητής στη Θέρμη αρνήθηκε να κάνει το self – test
Ακόμα ένα επεισόδιο άρνησης αυτοελέγχου για κοροναϊό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Ενημερώθηκαν οι Αρχές και διεξάγεται έρευνα.
Ακόμα ένας μαθητής αρνήθηκε να κάνει self – test αλλά προσήλθε στο σχολείο του προκειμένου να παρακολουθήσει μάθημα. Το περιστατικό έγεινε στο 1ο Λύκειο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμαθητές του υπερασπίστηκαν το αίτημά του να παρακολουθήσει μάθημα.
Για το νέο περιστατικό άρνησης του self test στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης όπου σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για το συμβάν.
Σύμφωνα με το Thesstival Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας, όπου ο μαθητής προσήλθε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι υποβλήθηκε σε self test το οποίο βγήκε αρνητικό, ομάδα συμμαθητών του, υποστήριξε την επιθυμία του ανήλικου να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς να κάνει το self test.
- Πυρ ομαδόν για την άρνηση των ΗΠΑ να επαναπατρίσουν Αμερικανούς με Έμπολα – Διαδηλώσεις με νεκρούς στην Κένυα
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό
- Απόφαση ένταξης έργου για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό σχολικών μονάδων της Αττικής
- Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου
- Eurostat: Σχεδόν δύο μονάδες πάνω από την ευρωζώνη εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάιο
- Κομισιόν: Βάζει ξανά στο «μικροσκόπιό» της, την ελληνική οικονομία
- Κάρπαθος: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας το νησί
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442