Αίγυπτος : Σχεδόν 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου
Ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπάρχουν νεκροί.
Ενενήντα-επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν κάποια από τα βαγόνια ενός τρένου εκτροχιάστηκαν στην επαρχία της Αιγύπτου Καλιούμπια, βόρεια του Καϊρου, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.
Περισσότερα από 50 ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και μετέφεραν τους τραυματίες σε τρία νοσοκομεία της επαρχίας, σημειώνει η ανακοίνωση.
Ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπάρχουν νεκροί.
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 200 τραυματίστηκαν τον Μάρτιο από την σύγκρουση δύο τρένων κοντά στην Τάχτα, περίπου 440 χλμ νότια του Καϊρου.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- Ο Κένεθ Μπράνα θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Thor
- Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός μοτοσικλέτα – Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442