Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0, με το ματς της Τούμπας να είναι το πέμπτο σερί χωρίς τέρματα στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των play off και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0. Ο Δικέφαλος του βορρά και οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό στατιστικό στα μεταξύ τους παιχνίδια μετά και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα, καθώς για πέμπτο σερί παιχνίδι το πρώτο 45λεπτο λήγει χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο τέρμα.

Ειδικότερα, τελευταίο ματς των δυο ομάδων που είχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι εκείνο των περσινών play off όταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό και είχε χαρίσει ένα μεγάλο διπλό στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στον δρόμο για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Έκτοτε, ακολούθησαν τέσσερα ντέρμπι που δεν είχαν γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έχει δυο νίκες, τον ΠΑΟΚ μία και ένα παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο. Πιο συγκεκριμένα, μετά το 0-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα ακολούθησε το ματς στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με 2-0, χάρη σε τέρματα των Μασούρα και Καμαρά στο δεύτερο μέρος.

Ακολούθησε το αδιάφορο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όπου ο ΠΑΟΚ με γκολ του Μιχάι νίκησε με 1-0 στο φινάλε, ενώ και στα δυο φετινά όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο ματς στην Τούμπα να έρχεται 1-1, ενώ στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024