Ισημερινός : Τερματοφύλακας αποβλήθηκε επειδή ούρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα
Ο αργεντινός τερματοφύλακας Πουτσέτα πήγε πίσω από μια διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν κοντά στο τέρμα του για να ουρήσει, αλλά όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής τον απέβαλε
Ένα ομολογουμένως απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στον Ισημερινό.
Δύο μόλις λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα Μακαρά -Ορένσε (1-0) για τη Liga Pro του Ισημερινού, ο αργεντινός τερματοφύλακας της γηπεδούχου, Χοακίν Πουτσέτα, μην μπορώντας να κρατηθεί, έκανε την ανάγκη του.
Η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του από το διαιτητή της αναμέτρησης, Ρομπέρτο Σάντσες, γεγονός που προκάλεσε την οργή του αργεντινού τερματοφύλακα.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Πουτσέτα πήγε πίσω από μια διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν κοντά στο τέρμα του για να ουρήσει, αλλά όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής τον απέβαλε.
Ο αμυντικός Σεγούντο Πορτοκαρέρο, ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Πουτσέτα, πραγματοποιώντας μάλιστα δύο αποκρούσεις.
#DeportesNT l Arquero del @Macara_Oficial, Joaquín Pucheta es expulsado del partido por orinar detrás de su arco en pleno cotejo.
Los celestes vencieron 1-0 al @Orense_SC
Toma recogida de la señal de #GolTV. pic.twitter.com/9rBtc1OYls
— El Nuevo Tiempo Cuenca (@NuevoTiempoCue) April 17, 2021
Segundo Portocarrero autor del gol y ahora terminará el partido como arquero luego de que Joaquín Pucheta fuera expulsado por orinar detrás de su arco.? pic.twitter.com/Dv2TENYMMc
— Andrés Silva⚽️? (@AndresSilva1606) April 17, 2021
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442