Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα για 85 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Έλντες Λόπες ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για την Ένωση λίγο πριν το φινάλε.
Η Ένωση πίεζε τους Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αρκούσε μια μπαλιά του Πέτρου Μάνταλου στο δεύτερο δοκάρι προς τον Πορτογάλο, ο οποίος με δύσκολη προβολή σκόραρε για το 2-1 της ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να δίνει τη δεύτερη ασίστ του στο ματς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.