
Με Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης και τον Ολιβέιρα στα αριστερά.
Η ΑΕΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να κάνει άλλο ένα βήμα για την Ευρώπη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα και επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Στις πλευρές στην άμυνα θα είναι οι Βασιλαντωνόπουλος-Λόπες και δίδυμο στα στόπερ οι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι.
Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος και δεκάρι ο Μάνταλος, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Γκαρσία (δεξιά), Ολιβέιρα (αριστερά) με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης
Στον πάγκο θα είναι οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Αλμπάνης, Κοσίδης και Μαχαίρας.
- Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα: Τριάντα επτά νεκροί τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2026
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη



