Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Θρίλερ με τον θάνατο εγκύου στον 7ο μήνα - Ξεσπά ο σύζυγός της

Αλεξανδρούπολη: Θρίλερ με τον θάνατο εγκύου στον 7ο μήνα – Ξεσπά ο σύζυγός της

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγία

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγία.

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε δύο μήνες περίμεναν το μωράκι τους, το οποίο «χάθηκε» και αυτό μαζί με τη μητέρα του. Σύμφωνα με το Star, ο Κώστας πήγε την έγκυο γυναίκα του την Τετάρτη με πόνους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και χθες το μεσημέρι την οδήγησε μαζί με το αγέννητο παιδί τους στην τελευταία τους κατοικία.

«Έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δε θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθεί».

Σφάδαζε από τους πόνους

Όπως είπε ο σύζυγος της, η 37χρονη Δέσποινα σφάδαζε από τους πόνους, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και είχε τάσεις λιποθυμίας . Την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της έδωσε ένα κινητό για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της. Ζήτησε επανειλημμένα να μείνει στο πλευρό της μέσα στον θάλαμο αλλά δεν τον άφησαν.

Όταν επικοινώνησε μαζί της τού είπε ότι οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της. Ύστερα από λίγη προσπάθησε ξανά να επικοινωνήσει μαζί της αλλά μάταια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη μια στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και την άλλη δεν υπήρχε και ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα της, να της κρατήσω το χέρι, να ειδοποιήσω κάποιον».

Τελικά ενημερώθηκε για τον χαμό της συζύγου και του παιδιού τους την επόμενη μέρα το πρωί όταν πήγε στο νοσοκομείο να παραδώσει τον ιατρικό φάκελο που τού είχαν ζητήσει οι γιατροί.

«Μου είπαν ότι έγινε ρήξη μήτρας και αυτό υπήρχε στο ιστορικό της ότι είχε κάνει μια επέμβαση που χρειαζόταν για να μείνει έγκυος. Τους το είχαμε πει, τους το έλεγε και η ίδια. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη μια στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και την άλλη δεν υπήρχε και ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα της, να της κρατήσω το χέρι, να ειδοποιήσω κάποιον» είπε με λυγμούς.

Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατός της

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, τα αιτία θανάτου της άτυχης Δέσποινας ήταν η αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι έχει σταλεί υλικό και από τη θανούσα και από το έμβρυο για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, ώστε για να διαπιστωθεί και η γενεσιουργός αιτία της αιμορραγίας.

Στη συνέχεια θα γίνουν όλα όσα προβλέπονται και από την πλευρά του νοσοκομείου και από τον εισαγγελέα εφόσον διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024