Μετά την ισοπαλία και τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τη Ρόμα (1-1) ο Έρικ Τεν Χαγκ εξέφρασε τα παράπονά του για το VAR.
Συγκεκριμένα, στάθηκε στο 0-2 που πέτυχε ο Τάντιτς (σκορ πρόκρισης για την ολλανδική ομάδα), όμως το τέρμα ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR και στη συνέχεια ο «Αίαντας» ισοφαρίστηκε.
«Το γκολ του Τάντιτς ακυρώθηκε για ακατανόητους λόγους, δεν έπρεπε. Είτε είχε προηγηθεί φάουλ είτε όχι. Δεν το είδα, αλλά ο διαιτητής είναι εκεί και μέτρησε κανονικά το γκολ. Οπότε υποθέτω ότι το έχει δει σωστά και πως η απόφασή του θα έπρεπε να έχει παραμείνει» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είναι ενοχλητικό που κυριαρχήσαμε και στα δύο παιχνίδια και είμαστε εκτός. Ωστόσο, είμαι περήφανος για το πώς παίξαμε. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για το υψηλό επίπεδο όπου βρισκόμαστε. Είμαστε πραγματικά στο σωστό δρόμο. Ως ομάδα, αλλά και ατομικά. Ορισμένοι παίκτες εξελίσσονται πολύ καλά και φθάνουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Γένσεν έμεινε εκτός καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό.