Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα νησιά προετοιμάζονται

Τα νησιά προετοιμάζονται

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Οι προετοιμασίες στα νησιά για την τουριστική περίοδο ξεκίνησαν, όμως, τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν είναι πολλά. Γι’ αυτό και η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην Πάρο ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά ενόψει της τουριστικής περιόδου και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης. Ο δε κ. Χρυσοχοϊδης είπε ότι θα υπάρξει, άμεσα, εξειδίκευση των αναγκών του κάθε νησιού και θα γίνει η αντίστοιχη κατανομή, ενώ θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό τα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους. «Πρέπει να εξατομικεύσουμε τις ανάγκες του κάθε νησιού, ώστε να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες και στη χώρα μας»

Ο Υπουργός προήδρευσε ευρείας τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Έπαρχος Πάρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, οι Δήμαρχοι των νησιών των Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων και οι Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024