Στέλιος Φύτρος : Τα είπε όλα «έξω απ’ τα δόντια» για τον Αλέξη Παππά
«Πρώτη φορά συνάντησα έναν τέτοιο άνθρωπο. Ήταν μια έτσι μια αλλιώς»
Ο Στέλιος Φύτρος, o τηλεοπτικός γιος του Άκη Αρώνη στις 8 Λέξεις τα είπε όλα στο Pop Up:
Δηλώσεις
«Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας ο Αλέξης. Έχει ενδιαφέρον αυτό που είναι. Όντως φαίνεται σαν ρόλος μέσα στο Survivor. Σίγουρα έχει έναν τρόπο σαν άνθρωπος να κάνει τα πράγματα έτσι όπως τα θέλει. Το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τον κόσμο είναι αυτό το στυλ του, το χειριστικό.»!
Και υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Πρώτη φορά συνάντησα έναν τέτοιο άνθρωπο. Ήταν μια έτσι μια αλλιώς. Κάπου υπήρχε μια αλήθεια, κάπου το έχανε. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό. Δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Είχαμε κάνει συζητήσεις αλλά εγώ όταν δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία μου με κάποιον απομακρύνομαι. Για το Survivor δεν το ήξερα. Απλά έμαθα ότι θα τον αντικαταστήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.»!
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη

