Η τελευταία δοκιμασία για τις επιστροφές στο MasterChef λαμβάνει χώρα κι οι έξι εναπομείναντες μάγειρες πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Αλέξανδρος – Κωνσταντίνα  Νίκος – Αντώνης και Μαρία – Στέφανος είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν και που θα μπουν στην κουζίνα του MasterChef για να μαγειρέψουν.

Για να συμβεί όμως αυτό, οι έξι θα έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια για τρεις μαγειρικές δοκιμασίες που θα καθορίσουν πολλά. Ο Αλέξανδρος Συνοδινός επέλεξε για αντίπαλο την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου κι ο Νίκος Σκορδάκης τον Αντώνη Μητρόπουλο.

Αυτή η επιλογή ζευγαριού προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κλάματα γιατί το τελευταίο ζευγάρι που απέμεινε να μονομαχήσει ήταν η Μαρία Λαζαρίδη κι ο Στέφανος Χίλας, δηλαδή δύο παίκτες που δεν αποχώρησαν καθόλου από τον διαγωνισμό και μόνο ένας εξ αυτών θα συνεχίσει κανονικά.

Η τροπή που πήρε η δοκιμασία δεν άρεσε καθόλου στη Μαρία, η οποία μάλιστα βούρκωσε μπροστά στους κριτές. Με τη σειρά του ο Ιωάννης θεώρησε πως οι δυο άνδρες κινήθηκαν στρατηγικά, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία μιλημένη.

Κάποιοι μίλησαν για στρατηγική, άλλοι για έλλειψη ηθικής ενώ η Μαρία δεν ήθελε καθόλου να συμβεί κάτι τέτοιο αγκαλιάζοντας τον Στέφανο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο