Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η μητέρα του μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test, σύμφωνα με το voria.gr. Η γυναίκα είχε μάλιστα υποβάλει μήνυση προχθές σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, ενώ συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Σημειώνεται ότι χθες η γυναίκα μαζί με ομάδα μαθητών επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο σχολείο, ωστόσο το μάθημα έγινε κανονικά με καθυστέρηση μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ σήμερα οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις τάξεις τους.
Σήμερα πάντως ο μαθητής μπήκε κανονικά στο μάθημα που σημαίνει ότι έδειξε βεβαίωση αρνητικού test κοροναϊού στους καθηγητές του.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).