Το ριάλιτι του καναλιού παρότι κατακρίθηκε πολύ, σημείωσε αρκετά καλή τηλεθέαση και ντόρο στα social media. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Alpha άναψε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο.
Το σχετικό trailer για τις κοπέλες που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στον νέο κύκλο «The Bachelor» κυκλοφορεί μάλιστα εδώ και καιρό, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει σχετικά με τον νέο «Εργένη» που θα κληθεί να επιλέξει τη γυναίκα της ζωής του.
Το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι μείζων θέμα συζήτησης στον Alpha, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» την Πέμπτη υπάρχουν πάρα πολύ ηχηρές αρνήσεις επωνύμων για τη θέση του πολυσυζητημένου εργένη. Αυτό οδήγησε τον Alpha να ανεβάσει το κασέ για τον Bachelor, o οποίος θα πάρει από 30.000-70.000 ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.