Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση στον Δήμο Χερσονήσου. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος είχε εισέλθει σε κατάστημα, απ’ όπου είχε αφαιρέσει καπνικά αντικείμενα, χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ είχε προκαλέσει καταστροφές, εκτιμώμενου ύψους 2.000 ευρώ.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για δύο άνδρες που αντιμετωπίζουν τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Όπως προέκυψε, ο ένας εκ των δύο είχε αφαιρέσει τα καπνικά προϊόντα και τα χρήματα από το κατάστημα, ενώ αμέσως μετά τα παρέδωσε σε ομοειδή επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Κατά την έρευνα που έγινε στην επιχείρηση του δεύτερου ατόμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 660 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού, τα οποία, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ήταν τα αφαιρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον παθόντα. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο