Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι προκρίθηκαν στα ημιτελικά από τους χθεσινούς προημιτελικούς και περιμένουν να μάθουν αντιπάλους από τα αποψινά παιχνίδια. Όλα τα βλέμματα φυσικά είναι στο Άνφιλντ και την τιτανομαχία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ, με τους μερένχες να έχουν κερδίσει με 3-1 στο πρώτο ματς μεταξύ τους που έγινε στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.
Το σύνολο του Κλοπ θα προσπαθήσει να πετύχει μια μεγάλη ανατροπή, όπως τα έχει καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Ράμος, Βαράν, Λούκας Βάθκεθ και Αζάρ. Ενώ ο Γερμανός τεχνικός τους Γκόμες, Φαν Ντάικ, Χέντερσον, Μάτιπ, Οριγκί, Κέλεχερ.
Από την άλλη, στο έτερο ματς της ημέρας η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς του 2-1 στην Αγγλία και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην τετράδα. Το τέρμα του Φόντεν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ματς μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που δεν θα έχει να κυνηγήσει κάποιο σκορ.
Η αντίστοιχη του Τέρζιτς θα πάει για την… υπέρβαση ειδικά μετά την ήττα του πρώτου ματς, αν και χρειάζεται νίκη με μόλις ένα γκολ, ενώ για τον γερμανικό σύλλογο θα υπάρχουν και αρκετές απουσίες, αφού εκτός είναι οι Ζαγκαντού, Βίτσελ, Μουκοκό και Σμέλτσερ, αλλά και ο Τζέιντον Σάντσο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η Γκενκ του Καρέτσα νίκησε με 1-0 την Φράιμπουργκ και η Φερεντσβάρος με 2-0 την Μπράγκα. Ισοπαλία στο Θέλτα – Λιόν (1-1), ενώ η Μίντιλαντ πήρε το ντέρμπι με την Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0)
Τυπική υπόθεση είναι η ρεβάνς για την ΑΕΚ καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 σε βάρος της Τσέλιε και ουσιαστικά προκρίθηκε από το πρώτο ματς στα προημιτελικά του Conference League.
Βάργκα στο 3' Κοϊτά στο 33' και Γκατσικοβιτς στο 36' πέτυχαν τα τρία γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με την Τσέλιε, ενώ στις αρχές του δεύτερου σκόραρε και ο Μουκουντί (49'). Δείτε τα βίντεο.